Klientská část systému pro správu projektové dokumentace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je navrhnout obecně použitelný verzovací systém pro správu elektronických dokumentů různých typů, detailněji navrhnout a implementovat klientskou část tohoto systému (založeném na modelu klient-server). Implementace je postavena na platformě .NET. Tento text také popisuje obecné přístupy k verzování v různých systémech a poskytuje přehled nad principy existujících verzovacích systémů s důrazem na interakci s uživatelem.
The goal of this work is to design a generally useful versioning system for the administration of different types of electronics documents, to design in detail and to implement the client part of this system (based on the client-server model). The implementation is built on .NET platform. This text also describes general approaches to versioning in different systems and shows a survey over the principles of the existing versioning systems with respect to the interaction with user.
Description
Citation
BÝM, O. Klientská část systému pro správu projektové dokumentace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO