Mobilní systém pro podporu cestování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá popisem návrhu a implementace mobilního systému pro podporu cestování. Aplikace, pojmenovaná TravelHelper, je implementována pro platformu Android, a je tedy napsána v programovacím jazyce Java. Text proto popisuje práci s použitou platformou a její základní části. Hlavní funkcí aplikace je cestovní deník, umožňující uživateli zaznamenávat významné body cest. Aplikace umožňuje tyto cesty sdílet na sociální sítě a zálohovat do souboru. Dalšími funkcemi aplikace jsou vyhledávání míst v okolí, správa cestovních výdajů, překladač, převodník měn a seznam pro balení.
This master's thesis describes process of design and development of a mobile system for travelling support. Application named TravelHelper is developed for Android operating system therefore is implemented in Java programing language. In thesis's text is described used platform and its primary construction blocks. Main function of application is a journeys' diary, which allows storing activities of a trips. Application also allows backing up and sharing journeys on a social networks. Other functions of the application are searching for interesting places nearby, manager of travel expenses, translator, currency converter, and a packing list.
Description
Citation
BLATNÝ, P. Mobilní systém pro podporu cestování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Branislav Sobota, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "D" Otázky u obhajoby: Jakým způsobem jste analyzoval požadavky na aplikaci? Jaké funkce má aplikace navíc oproti těm, které byly v zadání uvedené jako příklady? Jaké jsou důvody toho, že jste aplikace zatím neumístil na Google Play?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO