Návrh a implementace testovacího systému na architektuře GRID

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tento diplomový projekt se zabývá problematikou paralelizace sestavování a testovaní aplikací tvořených v jazyce Java. Navrhuje software, který s využitím metod postupné integrace, paralelizace a distribuce výpočetně náročných úloh na architekturu grid napomáhá ke zrychlení vývoje softwarových produktů a automatizaci částí jejich vývojového cyklu.
This project addresses parallelization of building and testing projects written i Java programming language. It proposes software that uses methods of continual integration, parallelization and distribution of computationally intensive tasks to grid architecture. Suggested software helps to accelerate the development of software product and automation of its parts.
Description
Citation
HUBÍK, F. Návrh a implementace testovacího systému na architektuře GRID [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačové a vestavěné systémy
Comittee
prof. Ing. Václav Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) prof. Ing. Karel Vlček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: U jedné grid technologie uvádíte jako její nedostatek robustnost (strana 26). Proč tuto vlastnost, která se obvykle označuje za výhodu gridů, uvádíte mezi nevýhodami? Prezentované výsledky ukazují, že paralelizací nebylo dosaženo kýženého zrychlení. Myslíte, že by volba jiné grid technologie mohla přinést výrazné zlepšení výkonu distribuovaného řešení úloh?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO