Návrh distribuovaného systému pro zpracování školní matriky ZŠ, SŠ, VOŠ

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Jednou z podmínek úspěchu software na trhu je jeho neustály vývoj a udržování jeho kondice vzhledem na aktuální technické prostředky. Proto i software SAS hledá způsob, jako ještě lépe uspokojit požadavky svých uživatelů. Přechod na architekturu distribuovaného systému přináší nové vymoženosti a zároveň staví řešení SAS v oblasti působení nad své konkurenty. Návrh přechodu na distribuovaný systém je předmětem této práce. Hlavním cílem je analyzovat, navrhnout a z části i implementovat řešení vyhovující požadavkům pro funkčnost nové architektury.
One of the software success condition on the software market is permanent development to keep in condition with actual technical tools. That is the reason why SAS software is searching for a way how to fulfil customer's requirements better. The change to the distributed system architecture brings new opportunities and sets up competitive advantage for SAS concurrently. The subject of this thesis is to create the design of movement to the distributed system. The main reason is to make analysis, design and partial implementation meeting functional requirements of the new architecture.
Description
Citation
MARTIŠ, V. Návrh distribuovaného systému pro zpracování školní matriky ZŠ, SŠ, VOŠ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO