Aplikace v jazyce Java ovládané přes WWW

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem je navržení a implemetace knihovny pro tvorbu aplikací, které bude možné ovládat vzdáleně přes WWW. Tato knihovna bude poskytovat virtualní grafické uživatelské rozhraní a bude zajišťovat komunikaci se skutečným vzdáleným grafickým uživatelským rozhraním, které bude navrženo jako applet aplikace v jazyce Java a se kterým bude možné ovládat vzdálenou aplikaci. Návrh řešení je založen na vzdáleném volání metod (RMI), které bude zajišťovat komunikaci mezi appletem a aplikací běžíci na serveru.
The goal is to design and to implement a library for developing Java applications controlled over WWW. This library provides a virtual graphical user interface and it implements the network communication with a real remote graphical user interface. The remote graphical user interface is implemented as a Java applet. The proposed solution is based on the Remote Method Invocation (RMI) framework that provides the communication between the applet and the application running on the server.
Description
Citation
HOMOLA, T. Aplikace v jazyce Java ovládané přes WWW [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO