Visualizace cyklických motorů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací aplikace, která umožňuje navrhovat soukolí složená z ozubených kol. Program je vytvořen ve formě jednoduché počítačové hry. Součástí aplikace je systém pro vykreslování animovaného 3D modelu, který se pohybuje v reálném čase. Jako implementační prostředí byl zvolen jazyk C doplněný o knihovnu OpenGL.
This Master's thesis deals with application design and implementation. Application is designed for composition of gears. It is built as a simple computer game. It also contains 3D model renderer, which shows the movement of gears in gearbox. Program is implemented in C language using OpenGL library.
Description
Citation
FAJKUS, J. Visualizace cyklických motorů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (místopředseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (člen) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Vladimír Jáneš, CSc. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na dotazy oponenta a na doplňují dotazy členů komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené dotazy rozhodla práci hodnotit stupněm "E". Otázky u obhajoby: Zdůvodněte motivaci pro použití grafu s ohodnocenými hranami (viz kap. 3.3)? Popište, co se stane, když je detekována kolize.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO