Informační systém pro pracoviště robotického ramene na FIT VUT v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvoření informačního systému, který bude umožňovat výlučný přístup k pracovišti robotického ramene na základě provedené rezervace časového bloku. Informační systém zabezpečuje možnost plánování rezervací do budoucna. Jeho implementace proběhla v jazyce PHP s využitím relačních databázových systémů podporovaných knihovnou PDO. Testování se soustředilo na odhalení chyb při hromadném přístupu velkého počtu uživatelů a určení velikosti potřebných systémových prostředků. Výsledkem celého procesu je webová aplikace, která má definované rozhraní vůči serveru robotického ramene.
The aim of this work is to create an information system that will allow exclusive access to the workplace robotic arm by making a reservation timer. The information system provides the possibility of planning for the future bookings. His project was implemented in PHP using relational database systems supported by PDO library. Testing focused on the detection of errors in mass access a large number of users and determine the size of the necessary system resources. The result of the process is a web application that has a defined interface to the server robotic arm.
Description
Citation
FEKIAČ, F. Informační systém pro pracoviště robotického ramene na FIT VUT v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky  přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO