Aplikace pro ovládání pracoviště robotického ramene

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou aplikace pro vzdálené ovládání pracoviště robotického ramene na FIT VUT v Brně. Aplikace je vytvořena v jazyce C/C++ s využitím knihovny Qt. V práci jsou nejprve shrnuty obecné metodiky návrhu a testování uživatelských rozhraní. Dále je v práci popsán postup analýzy aplikace, návrhu uživatelského rozhraní, implementace aplikace a její otestování. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky testování a je navrženo další rozšíření aplikace.
This thesis deals with creating the application for remote controlling robotic arm workplace at FIT BUT. The application is developed in C/C++ using the Qt library. The thesis first summarizes the general methodology for the design and testing of user interfaces. The thesis also describes the procedure for application analysis, user interface design, implementation and testing of the application. In conclusion, the test results are evaluated and proposed further expansion of the application.
Description
Citation
SEDLÁK, R. Aplikace pro ovládání pracoviště robotického ramene [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO