Prezentační systém galerie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o tvorbě uživatelského rozhraní dotykové aplikace pro návštěvnické centrum. Zaměřuje se na vytvoření celistvého uživatelského rozhraní aplikace, které bude intuitivní, a navigace, která bude přehledná pro uživatele každého věku. Součásti této práce je teoretický úvod do problematiky dotykových aplikací, výčet existujících řešení vycházejících z multimediálních aplikací a encyklopedií. Dále je popsán návrh aplikace a její implementace včetně popisu použitých vývojových nástrojů. Celé téma pak uzavírá nástin zlepšení a odlišných realizací, které bude možné realizovat v budoucnu.
This bachelor's thesis describes creating a user interface of touch application designed for visitor centre. It focuses on creating a compact and cohesive user interface that is intuitive and a navigation that is clear for user at any age. A part of this thesis is a theoretical introduction to touch applications, enumeration of existing solutions issued from multimedia applications encyclopedias. It also includes draft, design and implementation of application and description of used development tools. The whole topic then concludes outline of improvements and different realizations, which can be implemented in the future.
Description
Citation
TRAVĚNEC, J. Prezentační systém galerie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Přemysl Kršek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Samek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Je možné současnou aplikaci ovládat pomocí multi-touch? Jak by bylo případně náročné tento přístup zprovoznit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO