Webová aplikace založená na frameworku ASP.NET MVC 3/Razor

No Thumbnail Available
Date
Authors
Kvapil, Jiří
ORCID
Advisor
Kajan, Rudolf
Referee
Svoboda, Pavel
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce bylo vytvořit webovou aplikaci založenou na návrhovém vzoru ASP.NET MVC 3/Razor s využitím různých moderních technologií. Pro aplikaci byla zvolena problematika komunikace designéra s klientem. V textu je popsán kompletní postup od analýzy existujících řešení přes návrh až po implementaci samotné aplikace. Na závěr je navrženo její možné rozšíření.
The main goal of this bachelor's thesis was to create web application based on the ASP.NET MVC 3/Razor framework and several other modern web technologies. The application deals with issues in communication between graphic designer and client. In this text you can find an analysis of existing solutions, design and implementation of the application itself. Possible extensions for this project are sugested at the end of the text.
Description
Citation
KVAPIL, J. Webová aplikace založená na frameworku ASP.NET MVC 3/Razor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C (dobře). Otázky u obhajoby: V případě rozšíření práce o možnost připomínkovat video či audio soubory, bylo by to možné použitím Vámi vybrané technologie, či by bylo třeba použít i jiné?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO