E-shop a CMS s univerzálním datovým modelem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Náplní této bakalářské práce je analýza a návrh e-shopu a systému pro správu obsahu využívajícího univerzální datový model relačních databází.  Část práce se zabývá problematikou obecného univerzálního datového modelu.  Následující části se zabývají návrhem konkrétního univerzálního datového modelu a také návrhem ostatních částí systému. V práci byla ověřena použitelnost takového modelu pro e-shop i systém pro správu obsahu a také ověřen zájem zákazníků o tento typ systému.
The content of this bachelor's thesis is analysis and design of e-shop and content management system which is using universal data model of relational databases. Part of the thesis is focused on problematics of general universal data model. The following sections are focused on design of specific universal data model and design of other parts of the system. The work verified the applicability of such a model for e-shop and content management system and also verified customers interest in this type of system.
Description
Citation
SVOBODA, R. E-shop a CMS s univerzálním datovým modelem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Martin Karafiát, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C (dobře). Otázky u obhajoby: Diskutujte možnost filtrace produktů(str. 24) pouze v SQL bez následného zpracování.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO