Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu byt v lokalitě Písek a okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na srovnání vybraných způsobů ocenění, které se používají pro ocenění nemovitosti typu byt. Práce definuje základní pojmy spojené s oceňováním a popisuje metody oceňování. Oceňované byty se nacházejí v Písku a okolí. Práce rovněž obsahuje popis dané oblasti a mapuje místní situaci na trhu s bytovými jednotkami. Byty byly vybrány s různým dispozičním řešením.
This master´s thesis is focused on the comparison of selected methods that the use for evaluation real property type flat. Thesis defines the basic notions connected with valuation and describes the methods of valuation. Valuated flats are situated in Písek and surrounding. Work includes description given to areas and maps local situation in the marketplace with flat unit. Flats were selected with different layout.
Description
Citation
BEČVÁŘOVÁ, H. Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu byt v lokalitě Písek a okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO