Platforma pro automatizované generování informačních systémů - Generátor

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Největší podíl rozpočtu na vývoj informačního systému tvoří lidské zdroje. Cílem této práce je snížit tyto náklady na minimum pomocí automatizovanosti, ale se zachováním možnosti upravit každý projekt individuálně. Práce je rozdělena do dvou částí (generátor a produkt), každá je řešena v rámci jiné práce. Tato práce popisuje generátor, který je zodpovědný za vytváření a správu produktů.
The cost of human resource is the biggest part of a budget in case of developing an information system. The goal of this project is to lower this cost as much as possible using automatization, but still keeping the possibility to handle each project individualy. The work is separated into two parts (generator and product), each described in a different thesis. This thesis describes the generator, whitch is responsible for creating and managing products.
Description
Citation
ŠENFELDOVÁ, I. Platforma pro automatizované generování informačních systémů - Generátor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO