Osobní plánovač

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout a implementovat osobní plánovač pro správu a plánování osobních i pracovních záležitostí a aktivit. Plánovač bude umožňovat evidenci různých typů událostí, správu kontaktů, export a import uživatelských dat. Práce rozebírá a popisuje jednotlivé typy plánování času a základní plánovací techniky a metody. Srovnává a analyzuje funkčnost a použití dostupných plánovacích nástrojů a řešení. Na základě analýzy popisuje speci kaci a návrh nového informačního systému. Nedílnou součástí je také implementace a testování informačního systému s důrazem na jeho funkčnost, použitelnost a optimalizaci. Závěr obsahuje shrnutí a zhodnocení vytvořeného řešení, včetně možností budoucího rozšíření. Výsledkem je funkční a použitelný informační systém, implementovaný jako webová aplikace, umožňující plánování osobních a pracovních aktivit.
The aim of the bachelor thesis is to design and implement personal scheduler for administration and planning of personal and business events and activities. The scheduler will provide administration of di erent types of events, contacts, export and import of user's data. The thesis deals with and describes particular types of time planning and basic planning techniques and methods. The text compares and analyses options and application of available planning tools and solutions. Base on analysis it describes speci cation and concept of new information system. An integral part is also implementation and testing of information system with stress laid on its utility, usability and optimalization. In conclusion the text summarizes and evaluates achieved solution including possibilities of future extension. The result of the thesis is functional and usable information system, implemented as web application which provides planning and administration of personal and business activities and tasks.
Description
Citation
LUTONSKÝ, M. Osobní plánovač [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C). Otázky u obhajoby: V práci píšete, že kvôli prevencii pred útokom CSRF generujete pre niektoré formuláre pri každom požiadavku stránky náhodný reťazec, ktorý musí klient poslať naspäť. Ďalej uvádzate, že výsledky opakujúcich sa URL PHP skriptov dočasne ukladáte na servery a skripty sa opakovane nevyhodnocujú kvôli optimalizáciám. Ako sa vysporiadávate s tým, aby sa vám dočasne neukladali výsledné stránky PHP skriptov s formulármi, kde náhodne generujete bezpečnostný kľúč?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO