Nástroj pro podporu provádění analýzy finančního zdraví firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je shrnout problematiku finančního plánování a provádění finanční analýzy firmy se zaměřením na hlavní finanční ukazatele, které se k finanční analýze používají. Na základě prostudování a zhodnocení současných možností softwarové podpory provádění finanční analýzy firmy navrhnout, vytvořit a otestovat vlastní koncepci programového řešení. V práci dále popsat a demonstrovat možnosti výsledného systému, zhodnotit dosažené výsledky a diskutovat možnosti dalšího rozvoje vytvořeného produktu.
The objective of this thesis is abstract the difficulties of execution of a firm's financial healthiniss analysis with a view to main financial indexes, that are being used for financial analysis. Next point is design, create and test own conception of program solution on the base of studying and estimation existing possibility of software tool for execution of a firm's financial healthiniss analysis. Further in this thesis describe and demonstrate possibility of resulting system and review reached products and discuss possibility of future progress of created product.
Description
Citation
ELIÁŠ, J. Nástroj pro podporu provádění analýzy finančního zdraví firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: V čem vidíte hlavní výhody Vaší aplikace oproti stávajím řešením?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO