Geolokalizace na Windows Phone 7

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je návrh a realizace programu pro zařízení s operačním systémem WP7, která umožňuje sběr informací o poloze uživatele a vyhodnocení nejčastěji navštěvovaných míst. Tyto místa se mohou ukládat do paměti telefonu a později zobrazit na interaktivních mapách dostupných v aplikaci. Teoretická část práce se zabývá lokalizací pomocí GPS a GSM. Dále pak shlukovacími metodami a metodami pro určení vzdálenosti mezi dvěma GPS body. Praktická část práce se zabývá implementací a funkčností aplikace.
This work deals with design and realization an application for devices running WP7, which allows the collection of information about the user's location and evaluate the most frequently visited places. These points can be stored in phone memory and then displayed on the interactive maps available in the application. The theoretical part deals with localization using GPS and GSM. Also describes a grouping methods and methods for determining the distance between two GPS points. The practical part deals with implementation and application functionality.
Description
Citation
KLUZ, D. Geolokalizace na Windows Phone 7 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Diskutujte vhodnosť ďaľších metód zhlukovania (hierarchické, mriežkové, ...) na mobilných zariadeniach. Vysvetlite absenciu PC časti riešenia (bod 4 zadania).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO