Tréninkový deník pro mobilní telefon s GPS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vytvořením aplikace, která bude sloužit jako tréninkový deník pro mobilní platformu Android s využitím technologie GPS. Hlavním úkolem tohoto programu je zaznamenat absolvovanou trasu při jakémkoliv sportu, který je uskutečněn v dosahu signálu GPS. O této trase lze přímo v telefonu též zjistit dostupné údaje, vykreslit trasu do mapy se zobrazením podrobností v konkrétních bodech či exportovat trasu do standardních formátů pro práci se zeměpisnými údaji. Největší přínos této práce je však v podpoře běhu s takzvaným přítelem, kdy se při záznamu trasa rovnou porovnává s podobnou nebo stejnou trasou uloženou v databázi a oznamuje nám, jaké jsou mezi jednotlivými trasami výkonnostní rozdíly.
The main task of this program is to record the completed route in any sport that is carried in the GPS range. It is possible to find out information about the route, such as all the available data, plot a route on the map to view details on specific points, or export route in standard formats for working with geographic data, directly through the phone. The greatest contribution of this work lies in "running with so-called friend" application, in which the recorded route is directly compared with the same or similar track stored in the database and notify us, what are the differences between the performance.
Description
Citation
SYRŮČEK, M. Tréninkový deník pro mobilní telefon s GPS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Václav Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " B ".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO