Rozšíření webových prohlížečů v nativním kódu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Webové aplikace a prohlížeče jsou v dnešní době vyvíjeny a modernizovány neuvěřitelně rychlým tempem - dá se říct, že pokrok na poli internetových technologií je nezastavitelným fenoménem posledního desetiletí. Potřeba využít maximálního výkonu procesoru ve webové aplikaci k dosažení plynulého a příjemného uživatelského zážitku je enormní a každým rokem přináší, kromě neustálého vylepšování stávajících prostředků, několik nových technologií. Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou rozšíření webových prohlížečů v nativním kódu, jejichž primárním cílem je právě využití maximálního výkonu procesoru a též snaha o vylepšení uživatelského zážitku při prohlížení webových stránek.
Nowadays, web applications and browsers are undergoing rapid development - we can say that the progress of Internet technologies is unstoppable phenomenon of the last decade. The need for the best-possible CPU performance in web applications to achieve a smooth user experience is enormous - besides the continuous improvements of existing technologies, we can see several new technologies arising every year. This thesis deals with development of native code web browser extensions whose primary purpose is to use maximum CPU performance as well as efforts to improve the user experience when viewing web pages.
Description
Citation
VÍTEK, V. Rozšíření webových prohlížečů v nativním kódu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Pod jakou licencí je možné API / zdrojové kódy využívat? Jak náročné by bylo modifikovat projekt tak, aby jej bylo možné použít i v jiných prohlížečích?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO