Online nástroj pro vytváření prezentací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Řešil jsem nový přístup vytváření prezentací, přibližovací užívatelské rozhraní a spouštění prezentace jako video. Vytvořil jsem rozhraní jako dvourozměrnou plochu. Prezentace se vytváří formou rozmísťování objektů na ploše a spájaní cestou. Podařilo se mi vytvořit aplikaci poskytujíci popisované vlastnosti a implementujíci daný problém. Zdokumentoval jsem použité přístupy v řešení.
I have solved a new way of creating presentations, the zooming user interface and running presentations like video. I have created an interface as two-dimensional surface. Presentation is created the way that objects are placed on the surface and connected with path. I have succeeded in creating an application with described properties and solving given problem. I have documented approaches that I have used in solution.
Description
Citation
ZAVACKÝ, F. Online nástroj pro vytváření prezentací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem by se dalo implementovat zavedení uživatelských účtů a jaké technologie by se k tomu dali použít? Bylo by možné zakomponovat do stávajícího systému funkci přednášejícího a diváka na vzdáleném místě?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO