Portálové řešení pro malou firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce je prozkoumat a zanalyzovat možnosti portálových aplikací, výhody a nevýhody spojené s riziky nasazení pro malou společnost. Práce se zabývá různými hledisky, které provázejí rozhodování o použití portálové aplikace a hodnotí je s klasickým přístupem k tvorbě internetových aplikací. Zaměřuje se při tom na portálovou aplikaci LifeRay Portal.
The goal of this work is to explore and analyze possibilities of portal applications, theirs advantages and disadvantages associated with risks of deployment for a small company. This work deals with various aspects that accompany decisions about the use of portal application and evaluate them with the classical approach to creating internet applications. Focus is on the portal application LifeRay Portal.
Description
Citation
VERBÓ, O. Portálové řešení pro malou firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C). Otázky u obhajoby: V sekci 4.3.2 diskutujete výhody a nevýhody různých přístupů. Mimo jiné uvádíte, že programování podle standardů může být i nevýhodou pokud potřebujete realizovat něco, co standard přímo nepodporujete. V textu dokonce navrhujete obejití takového standardu. Uveďte příklady a diskutujte vhodnost takového řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO