Návrh desek s plošnými spoji na platformě OrCAD 16

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na návrh desek s plošnými spoji v prostředí OrCAD 16, zejména na specifikaci vhodné metodiky postupu při jejich návrhu. Součástí práce je sada vzorových úloh,  na kterých je vysvětlen a prezentován postup při tvorbě jednotlivých etap. Těmito etapami jsou návrhy elektronického schématu a propojování a následná simulace.
This bachelor's thesis concentrates on layout of printed wiring boards in OrCAD 16 environment, chiefly on specification of appropriate process methodology dutiny its proposal. A set of sample tasks that helps to explain and demonstrate the process at creation of separate phases is a part of this work. Among these phases belong electronical scheme designs,interconnection and subsequent simulation.
Description
Citation
HORČIČKA, M. Návrh desek s plošnými spoji na platformě OrCAD 16 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "D". Otázky u obhajoby: Obsahuje dle vašeho názoru technická zpráva metodiku návrhu plošných spojů? Pokuste se vysvětlit, v čem ji spatřujete. Prováděl jste bližší porovnání parametrů či možností jednotlivých návrhových systémů z 2. kapitoly? Obrázky použité v technické zprávě jsou vámi vytvořené či převzaté z dostupné dokumentace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO