Webový portál pro generovaní zpráv o síťovém provozu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá vytvořením webového portálu pro generování statistik o síťovém provozu. Je zde představena technologie NetFlow, která je v této práci využita. Dále je zde popsán vývoj aplikace od analýzy, návrhu, implementace systému až po testování. Program je vytvořen v jazycích XHTML, CSS, PHP a používá databázi MySQL k uchování dat. K dolování dat o síti je použit NfDump.
The thesis deals with creating a web portal for generating statistics about the network traffic. There is presented the NetFlow technology, which is used in this thesis. Then there is described tho whole development process from analysis, design and implementation of the system to its testing. The whole program is created in languages XHTML, CSS, PHP and uses a MySQL database for a data storage. For a data mining is used NfDump.
Description
Citation
KREBS, L. Webový portál pro generovaní zpráv o síťovém provozu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm uspokojivě (D). Otázky u obhajoby: Proč se nepodařilo dokončit modul pro správu statistik a jak moc to podle Vás omezilo funkcionalitu a použitelnost aplikace? 
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO