Evidence rodokmenů plemenných chovů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Webová aplikace Petbook vytvořená jazykem Java s pomocí rámce Struts 2, postavená na architektuře MVC využívající technologii AJAX a komunikující s databází PostgreSQL. Uživatel v systému eviduje svůj chov sloužící pro plemenitbu, přidává se do skupin s uživateli se společnými zájmy. Aplikace mezi uživateli umožňuje skupinovou či soukromou komunikaci.
The Petbook web application was created using the Java language and Struts 2 MVC architecture built on AJAX. The application communicates with the PostgreSQL database. The user of the system keeps records of hers breeds used for breeding purposes and she can join groups of people sharing common interests. The application allows mass and private communications.
Description
Citation
REŠ, R. Evidence rodokmenů plemenných chovů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student nejdříve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Jelikož práce byla vytvářena ve spolupráci se studentkou Radkou Entlovou a odevzdané zdrojové soubory jsou stejné, vysvětlete před komisí, které části a do jaké míry jsou vaším dílem a které dílem kolegyně. Jaká je motivace pro vznik vaší aplikace? Existují nějaká konkurenční řešení? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody ve srovnání s vaší aplikací? V čem spočívá náročnost práce (proč vyžadovala spolupráci dvou studentů)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO