Aplikace pro mobilní telefon zpracovávající data z GPS (Symbian)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu aplikace pro mobilní platformu Symbian S60 5th Edition. Hlavním účelem této aplikace je sběr dat z mobilního GPS modulu, jejich záznam ve standardním formátu a analýza zaznamenaných tras. Zvláštní pozornost je věnována přesnosti dat a filtrování trasových bodů. V aplikaci je dále možné porovnávat zaznamenané trasy. Aplikace také umožňuje vizualizaci GPS dat na displeji mobilního telefonu ve formě grafu a zobrazení náhledu trasy bez mapového podkladu.
This bachelor thesis describes a design of an application for Symbian S60 Platform 5rd Edition. Main purpose of this application is to collect data from  cellphone's GPS module, record them in standard format and analyze recorded traces. Particular attention is mainly focused on data accuracy and track points filtering. In this application it is possible to compare recorded traces. It also allows the visualization of the GPS data on cellphone's display as chart and previewing the route.
Description
Citation
KLUBAL, O. Aplikace pro mobilní telefon zpracovávající data z GPS (Symbian) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na upřesňující dotazy členů komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené upřesňující dotazy rozhodla práci hodnotit stupněm "C".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO