Informační systém pro cestovní kancelář

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zbývá tvorbou informačního systému s webovým rozhraním pro jihlavskou cestovní kancelář Krasimtour s r.o. Práce začíná analýzou požadavků, na jejichž základě jsou specifikovány jednotlivé případy použití. Následně se věnuje návrhu uživatelského rozhraní a datového modelu systému, reprezentovaného ER diagramem. Rozebírá důležitost dobře propracovaného uživatelského prostředí. Dále pojednává o politice životnosti dat v databázi, uchovávání a zálohování těchto dat pro potřebné analýzy. Závěrečná část práce popisuje implementaci a testování systému.
This bachelor thesis deals with creating an information system with a web interface for travel agency in Jihlava. The work begins with analyzing requirements. Next, it explores the concept of user interface and datamodel represented by an ER diagram. Finally, the thesis will discuss the implementation and testing of the system.
Description
Citation
FATRDLA, P. Informační systém pro cestovní kancelář [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO