Portace části systému pro zákonné odposlechy na mikrosondu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Mikrosonda je vestavěné zařízení, které slouží pro odposlech síťové komunikace. Aktuálně je součástí Sec6Net Lawful Interception System (SLIS). Bylo by užitečné, kdyby Mikrosonda byla samostatné zařízení. Nyní je předpokladem pro spuštění Mikrosondy připojení k~infrastruktuře SLIS. Cílem této práce je popsat způsob, jak převést SLIS na architekturu Mikrosondy.
The Microprobe is an embedded device for intercepting of network communication. It is a part of the Sec6Net Lawful Intercept System (SLIS). It would be useful to run the Microprobe as a~standalone device. Without it, the microprobe requires connection to SLIS infrastructure which is a~prerequisite to run the Microprobe.  The goal of this thesis is to describe ways how to transfer SLIS to the Microprobe architecture.
Description
Citation
DRAŽIL, J. Portace části systému pro zákonné odposlechy na mikrosondu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Bez otázek.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO