Úprava a vylepšení nástroje SelfTest

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
SelfTest je nástroj určený k testování znalostí lidí na základě předem vytvořených testovacích sad. Program do současné doby nedisponoval vhodnými prostředky pro vyhodnocování znalostí účastníků testu a analýzu testovacích sad. Tato práce se zabývá především jejich návrhem a popisem implementace. Dále jsou v práci rozebrány skripty pro vyhodnocování parametrů testovací sady a navrženy různé metriky pro hodnocení kvality účastníků a sady otázek. Práce také zmiňuje některé další části programu, které bylo nutné nebo vhodné implementovat navíc. Byla přidána podpora pro databázi SQLite3, vytvořen databázový adaptér, vylepšena tvorba záznamů událostí a upraveno rozhraní některých tříd.
SelfTest is a tool designed to test user knowledge on the basis of preformed testing sets. This software hasn’t had any user quality evaluation tools nor testing set analysis tools. Therefore this thesis covers design and description of its implementation. It also examines scripts for testing set parameters evaluation and designes various metrics for user quality and testing sets evaluation. Adding support for SQLite3 database, creating database adapter, improving logging and adjusting some class interfaces are some other parts of the program also mentioned in this thesis, which were necessary (or appropriate) to implement additionaly.
Description
Citation
ŠABART, O. Úprava a vylepšení nástroje SelfTest [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky  otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO