Aplikace pro správu elektronického obchodu pomocí chytrého telefonu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá správou elektronického obchodu kuplevne.com pomocí chytrého telefonu. Popisuje návrh řešení a implementaci aplikace pro správu elektronického obchodu na mobilní platformě Android OS. V první části je seznámení s Android OS, jeho historie, konkurenční platformy pro mobilní přístroje a architektura Android OS. V další fázi je seznámení s nástroji pro vývoj aplikací. Poslední fáze se zabývá již samotným návrhem řešení a implementací aplikace.  
This Thesis is about smartphone application for administration of ecommerce kuplevne.com. It describes proposal of solution and application implementation for management ecommerce in the mobile platform Android OS. In the first part there are introduction with Android OS, its history, competitive platforms for mobile devices and architecture of Android OS. In the next part there is a description of application development for such devices. The final part is about proposal of solution and application implementation.
Description
Citation
VONEŠ, J. Aplikace pro správu elektronického obchodu pomocí chytrého telefonu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Jak je zabezpečená komunikace mezi aplikací a serverem? V technické zprávě uvádíte konzultace s odborníky během vývoje aplikace (str. 20,21). Pro jakou organizaci pracují tito odborníci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO