Výrobní hala s administrativní částí v Ústí nad Orlicí - Hylváty, stavebně technologická příprava stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologická příprava stavby výrobní haly s administrativní částí v Ústí nad Orlicí – Hylváty. Pro zadanou stavbu bude zpracována technická zpráva, projekt zařízení staveniště, studie hlavních technologických etap, časový a finanční plán, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, časový harmonogram a časový normál, technologické předpisy a k tomu související kontrolní a zkušební plány. Jiné zadání obsahuje porovnání dvou technologií obvodového pláště, smlouvu o dílo, plán rizik BOZP pro opláštění budovy a schémata pohybu strojních sestav. Specializace, kterou se v diplomové práci zabývám, je z oblasti konstrukcí pozemních staveb, a to vybrané detaily provedení obvodového pláště.
The subject of the thesis is the construction and technological preparation of a production hall building with an administrative part in Ústí nad Orlicí – Hylváty. For the construction project a technical report, site equipment, studies of technological implementation, a time and financial schedule, a design of the main building machines and mechanisms, a time schedule and time standard, technological specification and the relevant inspection and test plans will be written. The other task includes a comparison of the two building envelope technologies, a contract for work, a plan of risks for the building evelope and pattern moving mechanical assemblies. The subject, which I deal with in this thesis, is in the field of constructions- selected details of the building envelope preparation.
Description
Citation
DOBROVSKÁ, M. Výrobní hala s administrativní částí v Ústí nad Orlicí - Hylváty, stavebně technologická příprava stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO