VESTAVBA REKUPERAČNÍHO ZAŘÍZENÍ DO VOZIDLA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem práce je zpracovat přehled současného poznání a trendů v oblasti rekuperace energie motorových vozidel. Náplní je v první řadě základní funkce a komponenty systému rekuperace kinetické a tepelné energie. V další části se zabývá vestavbou konkrétního zařízení do vozidla se zhodnocením v podobě ekonomické a ekologické návratnosti.
The aim of this bachelor thesis is to prepare an overview of current knowledge and trends in energy recovery system of motor vehicles. The content is primarily a function of basic system, components and recovery of kinetic and thermal energy. The next section deals with the built-in specific device in a vehicle with an evaluation in terms of economic and environmental returns.
Description
Citation
SVRŠEK, M. VESTAVBA REKUPERAČNÍHO ZAŘÍZENÍ DO VOZIDLA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Jiří Stodola, DrSc. (předseda) prof. Ing. Václav Píštěk, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. (člen) Ing. Radim Dundálek, Ph.D. (člen) Ing. Karel Štěpánek (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO