Vybrané části stavebně technologického projektu muzea motorsportu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V této práci se budu věnovat stavebně technologické přípravě ELIZABETH - MUZEA MOTORSPORTU. Jako konkrétní etapu výstavby, na kterou se zaměřím, jsem si vybrala řešení prosklené fasády, která je navržena ze systému Schüco. Jedná se o skleněné panely osazené do hliníkového rámu. Má práce obsahuje technickou zprávu, technologický předpis pro montáž fasády, návrh strojní sestavy, časový a finanční plán, kontrolní a zkušební plán a řešení zařízení staveniště.
In this thesis I will deal with structural and technological preparation ELIZABETH - MUZEUM MOTORSPORTU. As a specific phase of construction, which I will focus, I chose a solution glass facade, designed by Schüco. This is the glass panels mounted in an aluminum frame. My work includes technical report, technological prescription for the installation of facades, design mechanical assemblies, time and financial plan, control plan and test plan.
Description
Citation
KUBRTOVÁ, Z. Vybrané části stavebně technologického projektu muzea motorsportu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO