Zdravotně technické instalace v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá zdravotně technickými instalacemi bytového domu v Brně. Teoretická část se věnuje analýze tématu se zaměřením na způsoby přípravy teplé vody v bytových domech. Projektová část následně řeší zdravotně technické instalace daného bytového domu ve vybrané variantě. Ve výpočtové části je řešen návrh a dimenzování splaškové a dešťové kanalizace, vnitřního vodovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Jedná se o vícepodlažní objekt se dvěma podzemními podlažími určenými pro parkování automobilů a pěti nadzemními podlažími, která jsou využita k bydlení. Projekt byl vytvořen dle současných českých a evropských norem a předpisů.
This diploma thesis deals with sanitation installations in residential building in Brno. The theoretical part is devoted to the analysis of the topic with emphasis on Individual ways of preparation hot water in residential buildings. Technical part then solves the sanitation instalations of this building in the selected variation. Calculation part contains design and proportions of sewerage and rainwater system, internal water installations and their connection to present technical networks. I tis a multi-story building with two underground floors used for parking and five floors designed for housing. Project was done according to current Czech and Europe standarts and regulations.
Description
Citation
HONZÍREK, S. Zdravotně technické instalace v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO