Statické řešení nosné železobetonové konstrukce rodinné vily

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce zpracovává návrh konstrukce železobetonové rodinné vily, která je umístěna ve svahu. Byly navrženy a posouzeny jen vybrané části tohoto objektu z hlediska mezního stavu únosnosti. Budova je tvořena suterénem a 2 nadzemními podlažími. Část 2. podlaží je vykonzolovaná a v návrhu byl kladen důraz na průhyb této části konstrukce. Základová konstrukce je tvořena vodonepropustnými základovými deskami. Stěny v kontaktu se zeminou jsou rovněž vodonepropustné.
Master thesis describes design of reinforced concrete structure for family villa. Building is situated to the slope. Only chosen parts of concrete structure was designed and checked for ultimate limit state. Building consist of basemen and two floors. Part of second floor is cantilevered. Cantilevered part was designed according to vertical deflection. Building foundation consist of waterproof slabs. Walls in contact with soil are considered as waterproof, as well.
Description
Citation
NEUŽIL, D. Statické řešení nosné železobetonové konstrukce rodinné vily [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO