Zdravotně technické a plynovodní instalace v obytné budově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá zdravotně technickými a plynovodními instalacemi v bytovém domě se zdravotnickým zařízením . Teoretická část je zaměřena na téma předstěnové instalační systémy, ve které se řeší vhodnost využití těchto systému v řešeném projektu a výhody a nevýhody těchto systémů. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu a plynu v zadaném objektu. Řešený objekt je nepodsklepený a osmipodlažní. V prvním patře je umístěno technické zázemí celého objektu a tři bytové jednotky. Ve všech dalších podlažích jsou na každém patře umístěny čtyři bytové jednotky. Diplomová práce je provedena na základě současných českých a evropských předpisů.
The thesis deals with sanitary engineering and gas installation in an apartment building with a healthcare facility. The theoretical part is focused on the installation systems, which are addressed to the suitability of the system in the given project, and the advantages and disadvantages of these systems. Computational and project part addresses the sewer, water mains and gas in the specified object. Designed building is without a basement and eight storeys. On the first floor is located technical facilities around the building and three residential units. All other floors are located on each floor of four residential units. This thesis is done on the basis of current Czech and European regulations.
Description
Citation
VANĚK, O. Zdravotně technické a plynovodní instalace v obytné budově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO