Most na dálnici D1 přes silnici a potok

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh přemostění ve směru Přerov – Lipník v katastrálním území Osek nad Bečvou. Most slouží k překonání silnici III/43612 v km 93,550, potoku Lubeň a polní cesty. Ze tří variant řešení je vybrána monolitická dodatečně předpjatá dvoutrámová konstrukce a posouzena podle mezních stavů včetně vlivu postupné výstavby dle platných evropských norem. Současně je zpracována výkresová dokumentace, průvodní zpráva a vizualizace řešeného nosníku.
The aim of the diploma thesis is the proposal of a bridge structure in the direction of Přerov – Lipník in the cadastral territory of the Osek nad Bečvou. A bridge is used to overcome the road III/43612 in km 93,550, the stream Lubeň and a field trip. From tree alternatives is selected a post-tensioned two-beam concrete struction and assessed according to the limit states including an impact of phased construction according to the European standards. Also it is prepared a drawing documentation, an accompanying report and a visualization of the beam.
Description
Citation
SUROVCOVÁ, M. Most na dálnici D1 přes silnici a potok [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO