Příprava realizace polyfunkčního domu v Pardubicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Hlavní náplní mé diplomové práce je řešení stavebně-technologického projektu spodní a vrchní hrubé stavby polyfunkčního domu v Pardubicích. Výkopové a základové práce probíhají v sekci A, B1 a B2. Založení polyfunkčního domu je navrženo hlubinné na vrtaných pilotách. Vrtané piloty jsou podporou železobetonového monolitického základového roštu, tvořeného ze základových pasů a patek. Nosnou konstrukci objektu tvoří železobetonový monolitický skelet, který je složen z deskových stropů vynášených pomocí sloupů a zdí. Obvodové zdivo vyzdívané mezi prvky skeletu je z cihelných bloků. Práce obsahuje technickou zprávu, návrh zařízení staveniště, časový a finanční plán, technologické předpisy, protiradonová opatření, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, bilanci hlavních zdrojů, vybrané konstrukční detaily, návrh strojní sestavy, výkaz výměr.
The main contens of the thesis is solving a construction-technological project substructure and the upper shell construction of a polyfunctional building in Pardubice. Excavation and foundation work are done in section A and B1 and B2. Drilled piles are foundation of a polyfunctional building. Drilled piles are support of reinforced concrete grillage, which are from strips foundation and foundation pads. Cast-in-place concrete frame is a form of load-bearing structure, which contens plate ceilings, pillars and walls. Peripheral masonry is from hellow clay blocks, which are between cast-in-place concrete frame. Diploma thesis includes technical report, plan of building side, schedule and the budget of the building, technological instructions, radon prevent, control and testing plan, safety, balance resources, selected constructional details, machinery composition, bill of quantities.
Description
Citation
VÝBORNÝ, V. Příprava realizace polyfunkčního domu v Pardubicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO