Redukce neshodných dílů metodikou Six sigma ve firmě CCI

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Magisterská práce řeší problematiku neshodných komponent ve firmě CCI Czech Republic, s. r. o. se zaměřením na chyby při obrábění a označování dílců, které vedou k neshodě součástí s výrobní dokumentací. Cílem diplomové práce bude zavedení nápravného procesu, který povede k redukci vadných dílů. Výsledek se otestuje metodikou Six Sigma.
The dissertation deals point at issue of nonconforming components in CCI CR, Ltd., Special focus is on errors in machine cutting and in marking components, which lead to discrepancy of components with manufacturing documentation. The goal of dissertation is star-up a remedial process, which will reduce defective components. The result will be tested by the Six Sigma methodology.
Description
Citation
HARÁK, P. Redukce neshodných dílů metodikou Six sigma ve firmě CCI [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (předseda) prof. Dr. Ing. Miroslav Neslušan (místopředseda) doc. Ing. Augustin Görög, Ph.D. (člen) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) prof. Dr. Ing. Libor Beneš (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2012-06-22
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jak jste došel na zmetkovitost, kterou uvádíte v DP? 2. Ve vaší práci řešíte především odjehlování? 3. Jak jste analyzovali rozměrové nepřesnosti? 4. Prováděli jste kontrolu všech dílů a součástí? 5. Analyzovali jste přesně, o které rozměrové nepřesnosti a na kterých dílech se jednalo?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO