Galerie Velké ceny města Brna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem práce je navázat na urbanistickou studii provedenou v rámci předchozího modulového ateliéru a vypracovat architektonickou studii objektu Galerie Velké ceny města Brna, který by se mohl stát nový impulzem pro rozvoj areálu. Koncept návrhu spočívá v obnovení zašlé slávy ikonického okruhu, nalezení nové náplně nedostatečně využitému areálu a vytvoření důstojného a reprezentativního místa pro prezentaci bohaté historie českého a československého motorsportu.
The main purpose of the diploma project is to redesign an object of the Brno Grand Prix areal. The design case study is a second step after an urban project analyses created in the pre - diploma project phase. The main aim of the diploma design studio is to produce a new impulse in the whole nearby area of the Brno Grand Prix by finding a new purpose for the city's iconic areal and creating a decent and representative place for exhibition of the extensive history of Czechoslovak Motor sport.
Description
Citation
JEŽKOVÁ, T. Galerie Velké ceny města Brna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Peter Daniel, Ph.D. (předseda) prof. Ing. arch. Ivan Petelen, CSc. (člen) doc. Michal Hronský (člen) doc. Ing. Monika Petříčková, Ph.D. (člen) Ing. arch. Dušan Vostrejž (člen)
Date of acceptance
2016-05-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO