Rekonstrukce elektrické části vytloukacího roštu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem části projektové dokumentace elektrické části nově budovaného zařízení vytloukacího roštu. Navazuje na semestrální projekt 2, ve kterém bylo provedeno seznámení se s okolním prostředím navrhovaného zařízení. Dále je zde řešeno doplnění rozvodny o potřebná zařízení včetně návrhů nového napájecího kabelu a silových vývodů. V první části diplomové práce je řešena řídicí část zařízení a návrh ovládacích a signalizačních kabelů, včetně vytvoření výrobní dokumentace zařízení. Druhá část řeší návrh stavební elektroinstalace, ve které je navrženo nové osvětlení nově vzniklého zařízení a jeho ovládání. Poslední část je zaměřena na koordinaci při vlastní realizaci navrženého zařízení. Jsou zde řešeny problémy vznikající při jednotlivých pracovních postupech vč. návrhů možných řešení k jejich odstranění. Na základě projektové dokumentace a následné realizace je vypracována dokumentace skutečného provedení odpovídající skutečnému stavu zařízení po realizaci.
This Diploma work is concerned with the design of project documentation for discharging shakeout machine electric installation. This work continues in the Semestral project 2 in which the background of a new machine was made. Then, this work deals with the replacement of a switch room with required devices including the design of a new connecting cables and power streams. In the first part, the work deals with the control part of the device and the design of control and signal cables including the product documentation of the device. In the second part, the work deals with the proposal of building electro installation in which a new lighting and its use is described. The last part focuses on the coordination during the realization of a suggested device. In this part, all problems coming from the particular working procedures including a proposal of possible solutions are described. According to the project documentation and following realization, the documentation of final concept reflecting the real status of the device is described.
Description
Citation
BEDNÁŘ, V. Rekonstrukce elektrické části vytloukacího roštu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (předseda) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen) Ing. Ivo Pazdera, Ph.D. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Huzlík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Student prezentoval práci na téma Rekonstrukce elektrické části vytloukacího roštu. Sezmánil s konstrukcí vytloukacího roštu jeho funkci a použití. Seznámil s použitými přístroji a vlastním návrhem, který byl řešen dle požadavků firmy. Prezentoval výsledky své práce aplikované na zařízení. Odpověděl na otázky oponenta a komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO