Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je svojí podstatou zaměřena na hodnocení výkonnosti podniku. Analyzovaný podnik, společnost SITA CZ, a.s. je předním poskytovatelem služeb v oblasti s nakládání s obyčejnými, ale i nebezpečnými odpady. Tato společnost je v diplomové práci analyzována ze dvou aspektů, a to postavení a výkonnost v rámci specifického oborového sektoru dle NACE rev.2 – 382 a srovnání výkonnosti s konkurenčními podniky s cílem identifikovat slabá místa a navrhnout řešení vedoucí ke zlepšení výkonnosti a postavení společnosti na trhu.
The diploma thesis is by its nature focused on evaluation of company performance. Analyzed company SITA CZ, a.s. is one of the market leaders providing services regarding of treatment with non-hazardous and hazardous waste. This company is analyzed in two aspects within diploma thesis. Evaluation focuses on market position and performance within specific economic activities according to NACE rev.2 – 382, at first. Second evaluation is focused on competitive benchmarking that should pin-point particular weaknesses. The main goal of the diploma thesis is to propose solutions to improve company performance and market position.
Description
Citation
HÉL, P. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Hanušová - Odkud ste čerpal informace pro výpočty finanční analýzy? Proč máte analytickou část předsunutou před teoretická východiská práce? Jaké metódy interní analýzy ste použil? Jak ste vybíral konkurenty? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO