Analýza ELMART s.r.o. pomocí vybraných metod a návrhy na zlepšení zjištěného stavu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vybrané společnosti ELMART s.r.o. Cílem práce je na základě výsledků plynoucích z provedených analýz formulovat doporučení a navrhnout opatření umožňující zlepšení zjištěného stavu. K vybraným analýzám patří: PESTLE analýza, Porterův model, fundamentální analýza, Kralickův Quicktest, analýza poměrových ukazatelů a SWOT analýza. Práce je rozčleněna na teoretickou část, ve které je vysvětlena charakteristika uvedených analýz, a část praktickou, zabývající se jejich zpracováním. V závěru práce jsou na základě výsledků provedených analýz navržena doporučení na zlepšení současného stavu.
This thesis is aimed at analysis of a selected company – ELMART s.r.o. The goal of the thesis is to formulate recommendations based on results of performed analyses and to suggest measures for improvement of the current state. Among the chosen methods of analysis are: PESTLE analysis, fundamental analysis, Kralick Quicktest, ratio analysis and SWOT analysis. The thesis is divided into a theoretical part, in which the characteristics of the chosen analysis methods are explained, and a practical part which deals with their processing. The conclusion of the thesis suggests recommendations based on results of performed analyses and aimed at improving the current state.
Description
Citation
LHOTSKÁ, L. Analýza ELMART s.r.o. pomocí vybraných metod a návrhy na zlepšení zjištěného stavu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
otázky vedoucího práce: opovězeno otázky oponenta: opovězeno Ing. Luňáček: Jaká marketingová stratégie vyplýva z vaši práce? - opovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO