Nájemné bytů v Ostravě a faktory, které je ovlivňují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje a analyzuje trh s nájemním bydlením ve vybraných městských obvodech v Ostravě a zkoumá faktory, které působí na výši nájemného. Databáze bytů je rozdělena podle velikosti bytů 1+kk a 1+1, 2+kk a 2+1, 3+kk a 3+1, 4+kk a 4+1 a větší. Tato data jsou zpracována v tabulkách a grafech a jsou popsány faktory, které mají vliv na výši nájemného. Dále jsou byty zaznačeny v mapě a rozděleny dle výše nájemného. Výsledkem práce je zhodnocení faktorů, které ovlivňují výši nájemného v dané lokalitě.
This thesis describes and analyses market with rental housing in chosen city districts of Ostrava and examines factors that influence rental rates. The database of flats is breaked down by housing sizes 1+kk and 1+1, 2+kk and 2+1, 3+kk and 3+1, 4+kk and 4+1. This data is processed in tables and graphs and factors, that influence rental rates, are described. Flats are then marked in map and broken down by rental rates. The result of this thesis is evaluation of factors that influence rental rates in specific locality.
Description
Citation
BULAVOVÁ, D. Nájemné bytů v Ostravě a faktory, které je ovlivňují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Nájemné bytů v Ostravě a faktory, které je ovlivňují. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala výborně. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO