Faktory ovlivňující tržní nájemné u zemědělských pozemků v Troubelicích a v jejich okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na tržní nájemné u zemědělských pozemků v obci Troubelice a okolí a zjištění faktorů, které ovlivňují tržní nájemné. V rámci práce byl proveden průzkum trhu a získaná data byla roztříděna podle zdroje a katastrálního území. Následně jsou zkoumány jednotlivé faktory, zda a jakým způsobem ovlivňují výši tržního nájemného.
The thesis is focused on market rent of agricultural land in Troubelice and its surroundings and determining factors, which affects market rent. A market research was made within the thesis and the collected data were sorted by the source and cadastral area. Subsequently all factors are investigated, whether and how they affect the market rent level.
Description
Citation
NEVĚŘILOVÁ, E. Faktory ovlivňující tržní nájemné u zemědělských pozemků v Troubelicích a v jejich okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-23
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Faktory ovlivňující tržní nájemné u zemědělských pozemků v Troubelicích a v jejich okolí. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala výborně. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO