Postupy řízení rizik při obchodování na akciovém trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá obchodováním na akciových trzích. Zaměřuje se na technickou analýzu a algoritmy, které z ní vycházejí. Součástí práce je také návrh, implementace, optimalizace a testování obchodního systému, který je založen na kombinaci exponenciálních a jednoduchých klouzavých průměrů. V práci jsou uvedeny dosažené výsledky.
This thesis deals with trading on stock market. It focuses on technical analysis and algorithms based on that. The thesis also includes design, implementation, optimization and testing a trading system which is based on a combination of exponential and simple moving averages. The thesis presents the achieved results.
Description
Citation
BÁRTÍKOVÁ, P. Postupy řízení rizik při obchodování na akciovém trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik v informačních systémech
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Postupy řízení rizik při obchodování na akciovém trhu. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO