Povolování terénních úprav a jejich návaznost na oceňovací předpisy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá terénními úpravami z hlediska návaznosti na stávající legislativu a posuzuje vliv térenních úprav na cenu pozemku dle oceňovacích předpisů a ceny obvyklé v lokalitě Staré Město.
This thesis deals with landscaping issues from the legal standpoint and evaluates the influence of landcaping on the price of estate according to legislative assessment and standard price in the Stare Mesto region.
Description
Citation
MAŇÁSEK, P. Povolování terénních úprav a jejich návaznost na oceňovací předpisy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-22
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Povolování terénních úprav a jejich návaznost na oceňovací předpisy. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval dobře. Na otázky komise odpověděl dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO