Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v obci Jilemnice a jejím okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vývojem výstavby rezidenčních nemovitostí v lokalitě Jilemnice. Práce je rozdělena do několika etap historie výstavby v dané lokalitě od počátku výstavby až po současnost. Každá historická etapa popisuje charakteristické společné rysy výstavby a jednotlivé podstatné zástupce rezidenčních nemovitostí včetně obrázků a fotodokumentace. Součástí práce je i historie Jilemnice, Horních Štěpanic a údaje o katastrálním území Jilemnice.
This thesis deals with the development of construction of residential property in Jilemnice. The work is divided into several stages of the history of the area from the beginning of construction to the present. Each historical stage describes a characteristic common features and different construction material representative of residential property including pictures and photographs. The work also Jilemnice, Horní štěpanice history and information about the cadastral area Jilemnice.
Description
Citation
JEBAVÁ, K. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v obci Jilemnice a jejím okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v obci Jilemnice a jejím okolí. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO