Posouzení vhodnosti rekonstrukce průmyslového areálu z hlediska návratnosti investice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Zaměřil jsem se na hodnocení vhodnosti rekonstrukce průmyslového areálu z hlediska návratnosti investice. Pro názornost a příklad jsem zvolil část průmyslového areálu v Nové Vsi u Pohořelic. Při řešení bylo použito vědomostí z oblasti investování, oceňování nemovitých věcí a rozpočtování rekonstrukcí. Výsledkem práce je jak hodnocení pomocí ekonomický ukazatelů (v tomto případě čistá současná hodnota investice), které prokáží vhodnost (nebo nevhodnost) a rozsah rekonstrukce z hlediska návratnosti investovaných finančních prostředků. Přínosná tato diplomová práce může pro majitele nemovitostí, kteří zvažují její rekonstrukci a chtějí nemovitost pronajímat.
I concentrated on assessing the suitability of the reconstruction of the industrial complex in terms of return on investment. For illustration and example, I chose part of an industrial complex in Nova Ves near Pohořelic. The solution was used knowledge from the field of investments, valuation of immovable assets and budgeting reconstruction. The result is both evaluation using economic indicators (in this case, the net present value of the investment), which demonstrate the appropriateness (or inappropriateness) and the extent of reconstruction in terms of return on invested funds. This thesis is beneficial for the homeowners who are considering reconstruction and want to rent a property.
Description
Citation
CHYTIL, J. Posouzení vhodnosti rekonstrukce průmyslového areálu z hlediska návratnosti investice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Posouzení vhodnosti rekonstrukce průmyslového areálu z hlediska návratnosti investice. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesubylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO