Postup vydávání církevního majetku v rámci církevních restitucí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce v úvodu popisuje, jakým způsobem se majetek převádí z povinných osob – státu, na oprávněné osoby – církve a náboženské společnosti. Následně pojednává o hospodaření římskokatolické církve s nově nabytým nemovitým majetkem, konkrétně s ornou půdou.
In the introduction, this thesis describes the way property is transferred from the obligated persons – the state, to the entitled persons - churches and religious communities. Consequently, it discusses the Roman Catholic Church’s management of the newly acquired real estates, specifically of the arable land.
Description
Citation
JANDÁSKOVÁ, T. Postup vydávání církevního majetku v rámci církevních restitucí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-23
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Postup vydávání církevního majetku v rámci církevních restitucí. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala velmi dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO