Posouzení informačního systému u vybrané firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Dipomová práca obsahuje vysvetlenie základných pojmov a princípov využívaných v problematike informačných systémov. Súčasťou práce sú analýzy súčasného stavu informačného systému vo vybranej firme a posúdenie jeho efektívnosti. Na základe týchto analýz je navrhnutý súbor riešení na zlepšenie súčasného stavu a elimináciu rizík z hľadiska vyváženosti a efektívnosti informačného systému.
The diploma thesis contains a clarification of the fundamental notions and the principles utilized in the informational systems issues. The analysis of the contemporary condition of the information system applied in a particular company and the evaluation of its effectiveness are the essential parts of the thesis. On the basis of these analyzes, a set of solutions is designed to improve present conditions and eliminate the risks, in terms of stability and effectiveness of the information system.
Description
Citation
MÉHEŠ, F. Posouzení informačního systému u vybrané firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Mgr. Vladěna Štěpánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Posouzení informačního systému u vybrané firmy a návrh změn. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. Zodpověděl otázky oponenta i vedoucího závěrečné práce. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO