Moderní cloudová řešení v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá využitím cloudového řešení v konkrétním podniku. Hlavním cílem práce je výběr systému, který umožní sdílení a synchronizaci dat mezi zaměstnanci a návrh jeho nasazení s ohledem na potřeby analyzované firmy. V rámci práce je také vypracována situační analýza podniku, studie příležitosti a analýza rizik.
This diploma thesis deals with the use of the cloud in a particular company. The main objective is to select a system that enables sharing and synchronizing data between employees and to prepare a proposal to deploy the system with regard to specific needs of the analyzed company. As part of the work is also the situation analysis, opportunity study and risk analysis.
Description
Citation
FIALOVÁ, L. Moderní cloudová řešení v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Dr. Smolíková - Proč jste použila metodu RIPRAN? - odpovězeno Dr. Smolíková - Jakou jinou metodu by jste mohla použít? - odpovězeno prof. Dohnal - Popište slovní ohodnocení. - odpovězeno Ing. Sedlák - Proč nebyla uvažována dostupnost servru jako parametr? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO